Lyssnar på

Snälla Anna gav mig en invite till Spotify, och jag bara älskar det.

Inatt: Återupplivande av gamla minnen med hjälp av bland annat Lonesome Suzie med Blood Sweat and Tears och Better Days med Southside Johnny and the Asbury Jukes.

Nu: Skriver PM och lyssnar på:'
Kate Nash, Snow Patrol, Starsailor, The Fray, Soundtracket till The Last Kiss, Ryan Adams, Death Cab For Cutie och...

Tro och tvivel

Nu har jag köpt biljetter till Håkan-spelningen den 27/2.
Klart du ska gå du också!

Och det blir bara bättre

LÄS HÄR!


Jag är så lycklig, jag är så lycklig... hela veckan lååång

En stor börda har lyfts från mina axlar idag. Jag har äntligen någonstans att flytta när jag inte får bo kvar här längre. Hurra!

Då ska man bara fixa sommarjobb också...

Jag ska bara

Sitter i Billbergska idag. Som kanske märks får jag inte mycket gjort. Det är hela tiden något annat som jag hellre vill lägga min uppmärksamhet på. Andra bloggar, nyhetssidor och så måste jag bara kolla mejlen en gång till.


Hur sjutton får man inspiration till att läsa inför en uppgift som i nuläget känns smått omöjlig att genomföra?

Det är inte okej

Min mobil blev stulen i helgen. På dansgolvet, ur väskan jag hade hängandes på mig. Det är lite skrämmande att tänka på.

Jag förstår inte riktigt vem som skulle vilja ha den. Den är rätt gammal i mobilår sett och sliten och dan. Så fruktansvärt onödigt.

Dock vill jag ge en eloge till snälla poliser som jag träffade på vägen hem och till mig själv som tog tag i eländet mitt i natten.


Dagens bioreklam

Fredagskvällen spenderades för ovanlighetens skull i vad jag antar är Örebros största biosalong. Kan konstatera att väldigt mycket folk + väldigt lång film blir väldigt varmt. Trots allt måste jag säga att det helt klart var värt det.

Benjamin Buttons otroliga liv  berättar en fascinerande historia om en man som föds kroppsligt gammal men åldras baklänges. Huvudrollen spelas av Brad Pitt, mer behöver man kanske inte säga om den saken, han är en riktigt bra skådespelare. En film som bjuder på en hel del skratt (speciellt inslagen om han som har träffats av blixten sju gånger)men även allvar. Helt klart en film att rekommendera.


Versaler och gemener

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det är förskräckligt vad jag är lättpåverkad.

Låtsas som ingenting och skyller på att det är nytt år.

Kors i taket, jag börjar använda STORA bokstäver i bloggen.

finner så

kanske dags att bli lite aktiv här igen. kanske med en ny touch eftersom det är ett nytt år. hmmm.

ja, förresten. 2008 - mitt år - blev ett väldigt bra år. hade kanske kunnat gå bättre pluggmässigt men det slutade ju i alla fall på topp på den delen. annars har det varit finfint.

idag har jag äntligen gjort färdigt termin 3, efter ett års väntan. det blev en lång dag men inte riktigt lika lång som väntat som tur var. har ingen ork kvar att göra något mer idag även om jag egentligen har massor att göra.

istället har jag en sjuklig längtan efter inredningsprogram och sötsaker. kan i och för sig förklaras med att jag måste flytta framöver, och nu börjar det ploppa upp lägenheter som jag både kan tänka mig att bo i och faktiskt har en chans att få. känns riktigt roligt. och sötsakerna, ja, jag har ju sedan en vecka återgått till mitt "godis-bara-på-lördagar-löfte" efter ett juluppehåll med mintkyssar, polkagrisar, godiskastanjer och hemgjord kola i mängder, så det är ju kanske inte så konstigt att jag har fått abstinens av det. tur att jag fick vaniljkrokar av gudmor i julklapp.

nehej, kanske ska ta tag i mig själv nu och städa ut julen ur lägenheten innan grannarna på andra sidan börjar undra vad det är för tok som inte har plockat undan tomtar och stjärnor ur fönstren.

RSS 2.0