orden

bubbla - träningsvärk - lycka

jag vill inte alls läsa ekelöf idag. jag vill läsa tidningar i solen med bästa musiken i hörlurarna.
snart är det helg. och vilken bra helg det verkar bli. kanske ytterligare en lavendelhelg.


tiden räcker inte riktigt till

det är mycket nu. mycket som ska göras. mycket som inte hinnes med.
menmen. det kommer en sommar. och förmodligen blir det mycket tid då.
till dess får jag helt enkelt prioritera.

världsomvänd

fick glasögonen bra mycket snabbare än väntat, redan igår. det känns konstigt och ovant. ser världen med nya ögon. att cykla kändes som att det var en trehjuling och inte gamla gula faran. inte lika spännande att man ser saker hemma som man kanske tyckte var bättre förut. menmen.

det är varmt nu. och ännu varmare att sitta fem pers i en liten yaris utan ac. inget att rekommendera alltså. bara så ni vet! 

halva priset

najs prajz har halva priset på allt just nu. igår inhandlades tre skivor:

rockferry - duffy
johnossi - all they ever wanted
håkan hellström - känn ingen sorg för mig göteborg

har inte hunnit lyssna in mig på dem än. det är svårt när cd-spelaren bara hackar och dvdn inte vill ta CDs.
måste ändå säga att jag är nöjd. känns som att skivsamling går åt rätt håll.

idol?

jag vet inte om jag sagt det. men det finns en artist som jag har extra många skivor av. på riktigt. det gäller lisa ekdahl. en kärlek som funnits i många år.

dagens låt: vraket

förträffligt (vad kom det ifrån?)

jag kan inte rå för det. jag bara älskar vissa av coldplays låtar. idag var det parachutes som fick mig att stanna upp. 22 maj 2006 var det brothers and sisters. en låt som förövrigt gjorde att jag började titta på tv-serien med samma namn.

downshifting

det här är något jag funderat på en hel del.

inlevelseproblem

jag vet inte om jag skrivit det förut, men jag har en förmåga att leva mig in saker och ting kanske lite för mycket. när jag tittar på fotboll vill jag spela själv, när jag ser so you think tou can dance vill jag göra själv, till och med när jag tittar på lyxfällan får jag för mig att jag har ekonomiska problem. det är där det börjar bli lite illa. funderar på om man kan använda förmågan när jag pluggar. vore ju underbart.

subjektiv musik

som vanligt kommer jag på nåt jättesmart (vi säger det iaf) att skriva just när jag borde tentaplugga. det började med det att jag tycker det känns så förbaskat meningslöst med pluggandet just nu. tänkte att det vore bra mycket roligare att ägna dagarna åt att lyssna på och recensera musik. tänkte att jag skulle skriva mer här om musiken jag lyssnar på. tänkte men det blir ju bara så himla subjektivt att egentligen är väl också det rätt meningslöst. och det är vid den punkten jag är nu.

jag menar, det jag skulle skriva om, ifall jag skulle få för mig att skriva, skulle ju vara sådan musik jag lyssnar på. och jag lyssnar ju bara på det jag tycker är bra. och samtidigt, om jag hade lyssnat på och skrivit om sån musik jag tycker är dålig (vilket iofs mest handlar om musik som man ändå inte recenserar) hade ju ändå det bara varit min åsikt. och vad säger den egentligen?

tror att det är först när man riktar in sig mot en viss person, att säga den här låten tror jag du skulle gilla, som det får någon verklig betydelse.

för övrigt blev min valborgsmässoafton väldigt lyckad. precis lagom. men är besviken att jag inte fick höra vårvindar friska.

RSS 2.0