socialt?

börjar använda msn mer och mer samtidigt som jag känner att jag isolerar mig lite smått här i mitt lilla rum. borde umgås mer på riktigt helt enkelt. och då menar jag utanför skolan och skolprat som är allt man gör nuförtiden. känner enorm lust att fika och spela spel eller vad som helst. jag har massa cappuchino som jag aldrig kommer dricka upp själv så kom och fika med mig!


rätt

det finns så många olika sorters rätt...
tycker att det är lite konstigt att sakrätt inte handlar om saker som man kan tro. istället handlar det om konkurser och sånt tror jag (får uppdatera när jag kommit dit i kursen).
idag när jag skulle se över månadens utgifter höll jag på att räkna med boken mellanmansrätt under matposten.
på tal om mat...nedan gårdagens rätt eller ska jag säga läckerhet á la Matilda.

maträtt

en viss person sa "äckligt" bara genom att kolla på bilden. men denne kan väl inte rå för att grönsaker inte är gott. eller?

inspirerad!?!

idag har jag varit på föreläsning om hur man får bättre studieteknink och framförallt hur man kan öva sig att läsa snabbare. jag blir alltid så himla inspirerad av sånt där och tänker att nu ska jag göra det och det men så blir det aldrig. vet inte vad som händer. tänker kanske att jag inte har tid men vadå? vad är viktigt egentligen?

aja, tänkte börja med att försöka skriva ned vad jag lärt mig under dagen varjje kväll. börja går ju alltid men vi får se hur länge det håller i sig.

suck

jag vet att jag är oerhört dålig med nya inlägg just nu.
igår hade jag "funderar" som personligt meddelande på min msn och då var det en som frågade "vad funderar du på egentligen? du har funderat väldigt länge nu" och ja, det var en bra fråga. men alltid fuderar man väl på något. men just nu är mina fuderingar mest av praktisk art och därmed ganska tråkiga att läsa om. det kan vara vad jag ska äta till mat eller vad presumtionsansvar betyder.

hursomhelst. idag slipper jag fundera på vad jag ska äta för jag ska få lunch på skolan efter schwamparnas lunchkonsert idag. måste åka alldeles snart.

dagens första skratt

kanske första skrattet på länge (har varit så upptagen med plugghets).

"Ja, det var hon som stormade förbi precis"
En av lärarna i klassrummet vinkar till en annan, nyanställd, lärare som går utanför.
Flicka ~7: Vem var det?
Läraren ~50: Det var Gudrun!
Flickan: Var det hon som högg ner alla träd?

från tjuvlyssnat.se

RSS 2.0