en annan värld

jag har en förmåga att leva mig in i böcker och filmer lite för mycket ibland. jag byter ut min verklighet mot rollfigurernas, slutar tänka rationellt. det är på både gott och ont. vissa säger att det tyder på att jag har bra fantasi och det brukar ju ses som något positivt. men jag vet inte. som vanligt vet jag ingenting. men det ordnar sig nog. som vanligt det också.

inlägg

sedan jag läste en kommentar någonstans har jag svårt att skriva här igen. allt känns så betydelselöst på något sätt. väntar och ser.


tentaångest

ja, jag vet alla har tentaångest men jag måste få klaga lite ändå.

har just gjort min andra önvningstenta med samma bedrövande resultat som den förra. det beror inte på att jag inte kan, utan mest på att jag inte förstår frågorna eller annorlunda uttryckt tänker annorlunda. tänker bortom det självklara. det är sånt som brukar va bra men det är det inte. inte den här gången.

rsultatet, att jag svarar på något annat än vad de tänkt sig. och det är inte bra. inte alls. hur ska jag kunna ändra hela mitt tankesätt på tre dagar? suck. vet inte hur jag ska bära mig åt.

RSS 2.0