dagens ord...

uraktlåtenhet betyder enligt min synonymordbok samma sak som försummelse, förbiseende, inobservans, omission och sist men inte minst mankemang.
jag kommer bli en hejare på alfapet efter den här utbildningen.

ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det

jag har egentligen inget vettigt att skriva förutom att rubriken, som är hämtad från en av markus krunegårds låttexter, är något som alla borde ha i bakhuvudet. jämt.

för tillfället försöker jag få bort lukten av dagens matlagningsprojekt (kålpudding) med doften av nybakt bröd.
husligt värre.

märker du hur fort det går

ju mer jag lyssnar på "och vinnar än är...veronica maggio" gillar jag henne mer och mer. även om vissa säger att hon inte är något vidare live tycker jag hon sjunger riktigt bra. det handlar om riktigt svängig soul fast på svenska. var förmodligen det som kändes märkligt i början men nu när jag har vant mig känns till och med texterna okej.

en sak till jag har funderat på... varför spelas det så lite (bra) svensk musik på uteställena (med undantag för schlagers och låtar av typen "alla som inte dansar är våldtäktsmän"). jag vill höra lasse winnerbäck, håkan hellström, markus krunegård, veronica maggio och mando diao. och florence valentin var ju inte så tokiga dem heller även om johanna undrade hur fasen de hade kommit in där det var 18-årsgräns innan hon insåg att de var ett av banden som skulle spela.

att tjäna sig en hacka

såg denna på en anslagstavla på skolan igårmindes en annons i rustas reklamblad förra veckanvilken intressant affärsidé :P

dagens konststycke

det är inte jättelätt att transportera en nyinköpt mikrostereo på cykel.
och det blir inte lättare om man äter glass samtidigt.
räknas det som träningspass?

och jag vill bara sova

återigen är det dags att skriva ett pm om ingenting och således blir det också ett blogginlägg om i stort sett ingenting. skickar med ett youtubeklipp istället.

http://www.youtube.com/watch?v=THd_wMrQZKg

RSS 2.0