jorå så att...

möblerade äntligen om rummet igår. har haft planerna ända sen lucia. helt plötsligt blev rummet lite större. var inte riktigt nöjd först men nu känns det okej. idag mest fix med detta. saknar bara ett soff/sängbord men det kommer väl. tids nog.

se det föregående som ett uttryck för min enorma vilja att visa upp och berätta allting. tänkte på det härom dagen. jag hade lyckats tappa bakstycket på min mobil på univeritetet. pratade i mobilen halva vägen hem på cykeln utan att märka nånting. så det var bara och cykla tillbaka och hoppas på det bästa. hade turen med mig och hittade det, helt. på väg hem ännu en gång kände jag starkt att jag bara var tvungen att berätta detta för någon. och helst på direkten. så insåg jag att det inte spelar nån större rioll egentligen och lyckades så vitt jag kommer ihåg behärska mig. och så är det inte alltid. men jag antar att det måste få finnas sådana människor också.

på begäran

har fått en begäran att jag ska uppdatera lite oftare men inte för tätt eller för mycket på en gång. svår balansgång det där. men visst. jag kan väl skriva nåt.

med risk för att låta som en fjortis: det känns helt sjukt att jag har läst i princip allt jag tänker läsa inför tentan nu och det är två veckor kvar. hur hände detta?

för övrigt har jag (eller snarare johanna) reflekterat över två ord (om man kan kalla dem för det) som jag använder då och då utan att tänka på att det skulle vara något konstigt. det gäller orden dän och na. tydligen så ingår dessa inte normalt i halländska. undrar därför lite över i vilka dialekter dessa ord används eller inte. 

ja, det får räcka för idag. nu ska jag diska!


sålänge: att lyssna på

anna nalick

johnossi

jason mraz

regina spektor

rachael yamagata
the fray


ja jag vet.

ja, jag vet att jag har blivit utmanad och jag har funderat på det där väldigt länge nu. det kommer senare. nån gång. förmodligen.

jag bojkottar melodifestivalen ikväll till förmån för "en orientering i tryckfrihet och yttrandefrihet" och då kommer man osökt att tänka på många andra saker. som tex produktionsmedaljer eller det här inlägget. ja, just det här inlägget, för jag har tänkt att jag ska skriva det här i flera månader nu men det har aldrig blivit av. tror jag i alla fall. får hoppas på det.

det handlar om hur mycket våra sinnen påverkar oss egentligen.

de "vanliga" sinnena syn och hörsel är inte så intressanta i detta sammanhanget. att de påverkar oss nåt enormt vet vi redan. det handlar i stället om de övriga sinnena lukt, smak och känsel. framförallt lukt.

och sen tog det stopp. bäst jag läser lite till så kanske det kommer mer om en stund...


RSS 2.0